Om Arise

Stenstrup Gospelkor

velkommen til vores hjemmeside - find info her om medlemskab koncerter kalender m.m.

OM ARISE

Arise har eksisteret siden 2008 og tæller 45 sangere der kommer fra hele sydfynsområdet. Det er et velklingende gospelkor med det musikalske udtryk og "groove" i højsædet. Korets repertoire spænder vidt inden for både gammelt og nyt lige fra Edward Hawkins til Kirk Franklin, Richard Smallwood, Israel Houghton og også danske komponister som Claes Wegener og H.C. Jochimsen.

 

DIRIGENT OG PIANIST

Korets dirigent er Christina Mellgren, der har 18 år på bagen som gospeldirigent og pianist og er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium. Hun er til dagligt organist og korleder ved Stenstrup og Lunde Kirker. Ved klaveret sidder Rasmus Grønborg der er uddannet på Vestjysk musikkonservatorium. Han er aktiv pianist både på Fyn og i resten af landet og underviser i Svendborg musikskole.

 

GÆSTELÆRERE OG GÆSTESOLISTER

For at udvikle og udfordre os selv har vi gæstelærere på besøg og har lavet koncerter med gæstesolister. Foreløbigt har vi haft besøg af Claes Wegener som er uddannet af Katrine Sadolin og underviser på Vocal Academy i KBH. I 2010 lavede vi koncert med soulsangeren Margrethe Grarup som underviser i rytmisk sang på Nordjysk Musikkonservatorium. I 2011 deltog 10 korsangere i solist workshop i Stenstrup Kirke med Mette Risager, der er kvinden bag Odense Vocal Academy.

 

KONCERTER

Koret tager gerne ud og synger i andre kirker eller hvor der ellers er brug for god underholdning. Kontakt Christina Mellgren for mere information - se i højre side.